Članci

2 minute čitanja

Kako pravilno održavati printer

20. 11. 2017

Iako danas možete kupiti printer po relativno niskim cijenama, on zasigurno nije potrošačka roba. Čak i jeftiniji printer može biti sasvim funkcionalan nekoliko godina. Ako pak kupite skuplji printer, možete očekivati da će relativno dugo raditi.

Cijeli članak »
5 minuta čitanja

Tiskarski rječnik ili neophodni pojmovi za snalaženje u svijetu printera

22. 10. 2017

Industrija povezana s printerima vrlo je raznolika i uključuje mnoštvo njoj specifičnih pojmova, bilo onih stručnih ili žargonskih. Ti pojmovi odnose se ne samo na printere i njihove dijelove, već i na različite parametre ili funkcije ispisa. Na koje sve pojmove možete naići prilikom korištenja printera? Za vas smo prikupili neke od najčešćih.

Cijeli članak »
2 minute čitanja

Kako izabrati zamjenski ili obnovljeni toner?

7. 6. 2017

Svi znamo da ispis košta i da s nekim od najjeftinijih proizvoda na tržištu možda nećete biti zadovoljni, posebno što se tiče kvalitete ispisa. To se odnosi i na printere i tonere. Ipak, što se tonera tiče, troškovi kupnje mogu se značajno smanjiti kupnjom zamjenskih ili obnovljenih tonera. Koja je razliku između ovih tonera i originalnih proizvoda i na što trebate obratiti pažnju prilikom odabira?

Cijeli članak »
2 minute čitanja

Zašto se toneri u boji troše čak i kod crno-bijelog ispisa?

22. 3. 2017

Događa li vam se da vam ponestaje i tonera u boji iako ste podesili crno-bijeli ispis? Htjeli ste uštedjeti, no na kraju ipak ne možete izbjeći zamjenu uložaka u boji?

Cijeli članak »
2 minute čitanja

Zašto kupovati Xerox tonere?

10. 1. 2017

Niste sigurni jesu li Xerox toneri pravi toneri za vas? U ovom ćete članku saznati sve o najvećim prednostima Xerox tonera u odnosu na originalne HP, Brother i Canon tonere, ali i sve o patentiranoj tehnologiji izrade Xerox tonera.

Cijeli članak »
3 minute čitanja

Je li isplativije kupiti originalni ili neoriginalni toner?

24. 10. 2016

Isplati li se štedjeti na tonerima? Koliko nas takva ušteda može koštati? Objasnit ćemo vam razlike između neoriginalnih (obnovljenih, zamjenskih) i originalnih tonera tako da se možete što bolje snaći tijekom pretraživanja naše ponude.

Cijeli članak »