Odabrani proizvodi

Uredska tehnika + IT

Mjesta za preuzimanje. Do 764 mjesta preuzimanja.
Široki izbor. Nudimo više od 52000 proizvoda.
Imate vremena s nama. Robu možete vratiti u roku od 30 dana.
Nagradit ćemo vas. Dobit ćete bodove lojalnosti za svaku kupnju.

Akcijski proizvodi

Znate li da kupovinu možete ubrzati?

Na svakoj kutiji punjenja pronaći ćete QR kod koji će Vas usmjeriti izravno na proizvod kako biste ga odmah mogli kupiti.

Više informacija

Novosti u asortimanu

Skupljajte bodove,
kupujte jeftinije

Za svaku ćete narudžbu dobiti nagradu u obliku bodova za kupnju koji se zatim pretvaraju u novčani popust. Ovaj novčani iznos možete iskoristiti prilikom sljedeće narudžbe.

Više informacija

Moglo bi Vas zanimati

3 minute čitanja

Trebam li kupiti originalni ili zamjenski toner?

6. 5. 2024

Isplati li se štedjeti na tonerima? I koliko nas takva istraga može koštati? Objasnit ćemo razlike između zamjenskih (refurbished, compatible) i originalnih tonera te ćete zahvaljujući tome bolje razumjeti ponudu.

Cijeli članak »
6 minuta čitanja

Kako odabrati kućni printer: Glavni parametri odabira

22. 4. 2024

Odabir pravog kućnog printera na prvi se pogled može činiti kao nepremostiv zadatak. Ali ako si postavite prava pitanja, na pola ste puta. Pogledajmo kako odabrati printer, za što ćete uređaj za ispis koristiti kod kuće i koje parametre treba pratiti.

Cijeli članak »
6 minuta čitanja

Najbolji višenamjenski laserski printeri 2024

28. 3. 2024

Iako živimo u digitalnom dobu, višenamjenski laserski printer sastavni je dio mnogih kućanstava. Bilo da je riječ o školi, završnim poslovima ili komunikaciji s vlastima, dječjim organizacijama i slično, ne može se svaki problem riješiti elektronskim putem, zbog čega jednostavno ne možemo bez printera s vremena na vrijeme. Danas, međutim, na sreću, to je već isplativ partner koji se može pozabaviti svime što Vam nakon toga treba. Ali kako odabrati višenamjenski laserski printer koji će biti najbolji za Vas? Koji su točno najbolji višenamjenski printeri u 2024.?

Cijeli članak »
Sljedeći članci

Kupci nas hvale

93% kupaca nas preporučuje prema upitnicima o zadovoljstvu u posljednjih 90 dana.