Doživotno jamstvo na tonere

Zahvaljujući savršeno savladanoj tehnologiji proizvodnje pružamo doživotno jamstvo na optimalno funkcioniranje svih laserskih i inkjet uložaka naše TonerPartner tvrtke.

Program Doživotnog jamstva

Program doživotnog jamstva TonerPartner odnosi se samo na one proizvode tvrtke TonerPartner koji su u standardnoj ponudi i namijenjeni su za osobnu upotrebu. Ne odnosi se na originalne i XEROX tonere za printer.

Program Doživotnog jamstva TonerPartner jamstvo je tvrtke TonerPartner da će putem službene prodaje toner biti popravljen ili zamijenjen prvom vlasniku tijekom cijelog razdoblja njegova života i to u slučaju bilo kakvog mehaničkog kvara.

Uvjeti programa Doživotnog jamstva

  • Toner će biti popravljen ili zamijenjen (popravak ili zamjena regulira se internim smjernicama tvrtke TonerPartner) bilo kada tijekom života njegova prvog vlasnika, i to bez obzira na broj kvarova koji su se rješavali u okviru doživotnog jamstva.
  • Uvjet je da se na popravak ili zamjenu isporuči većinski dio proizvoda i da bude moguće identificirati o kakvom je modelu tonera riječ.
  • Ako će se Doživotno jamstvo TonerPartner primjenjivati na tip tonera koji više nije u prodaji i ne može se ispraviti, toner će potrošaču biti zamijenjen za kompatibilni tip.
  • U okviru programa Doživotno jamstvo nitko vas neće pitati zašto, navest ćete samo kvar svojeg tonera, a mi ćemo ga popraviti ili zamijeniti.