Mjesta za preuzimanje. Do 712 mjesta preuzimanja.
Široki izbor. Nudimo više od 52000 proizvoda.
Imate vremena s nama. Robu možete vratiti u roku od 30 dana.
Nagradit ćemo vas. Dobit ćete bodove lojalnosti za svaku kupnju.

Najprodavanije TonerPartner dopune

Zašto odabrati TonerPartner Premium uloške

Veći kapacitet tiska TonerPartner toneri su jeftiniji
Ista kvaliteta Nećete primijetiti razliku prilikom tiska
Jamstvo funkcionalnosti Osiguranje za eventualnu štetu na printeru

Najprodavanije originalne dopune

Dopune za printere - jeftini toneri i ulošci

Bez obzira imate li kod kuće printer koji koristite za povremeni ispis dokumenata, crteža za djecu ili ste vlasnik tvrtke u kojoj se printeri praktički ne zaustavljaju, u našem e-shopu uvijek možete odabrati nešto iz široke palete originalnih i zamjenskih punjenja za svoj printer. Naša zamjenska TonerPartner punjenja za printere podvrgnuta su rigoroznim ispitivanjima kvalitete, ekološki su prihvatljivija i jeftinija od originala. Ipak, i dalje nude 100 %-tnu kvalitetu ispisa koja rezultira oštrim bojama i velikim brojem ispisa najviše kvalitete. Ako više volite originalne boje za printer, u našoj ćete ponudi pronaći originalna punjenja za razne vrste printera. Olakšajte odabir punjenja unosom brenda svog printera ili naziva punjenja u pretraživač. Ako imate problema prilikom odabira, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem online chata ili besplatne telefonske linije. Naše će osoblje rado odgovoriti na sva vaša pitanja.

Dostava u roku od 24 sata, brza zamjena reklamiranih proizvoda i ostale pogodnosti. Uživajte u kupnji iz udobnosti svog doma, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Ovdje smo za vas i vaš printer.

Znate li da kupovinu možete ubrzati?

Na svakoj kutiji punjenja pronaći ćete QR kod koji će Vas usmjeriti izravno na proizvod kako biste ga odmah mogli kupiti.

Više informacija

Akcijski proizvodi

Skupljajte bodove,
kupujte jeftinije

Za svaku ćete narudžbu dobiti nagradu u obliku bodova za kupnju koji se zatim pretvaraju u novčani popust. Ovaj novčani iznos možete iskoristiti prilikom sljedeće narudžbe.

Više informacija

Moglo bi Vas zanimati

6 minuta čitanja

Najbolji višenamjenski laserski printeri 2024

28. 3. 2024

Iako živimo u digitalnom dobu, višenamjenski laserski printer sastavni je dio mnogih kućanstava. Bilo da je riječ o školi, završnim poslovima ili komunikaciji s vlastima, dječjim organizacijama i slično, ne može se svaki problem riješiti elektronskim putem, zbog čega jednostavno ne možemo bez printera s vremena na vrijeme. Danas, međutim, na sreću, to je već isplativ partner koji se može pozabaviti svime što Vam nakon toga treba. Ali kako odabrati višenamjenski laserski printer koji će biti najbolji za Vas? Koji su točno najbolji višenamjenski printeri u 2024.?

Cijeli članak »
5 minuta čitanja

Kako skinuti fotografije s mobilnog telefona ili fotoaparata na računalo

18. 1. 2024

Dani analognih fotoaparata su davno prošli, a s njima i potreba da s vremena na vrijeme fotografije snimljene na film razvijaju stručnjaci. Upravo to sa sobom nosi određene negativnosti. Dok smo nekada, zahvaljujući analognim fotoaparatima, imali puno fotografija u fizičkom obliku uvrštenih u fotoalbume, današnje vrijeme preferira digitalne fotografije koje gledamo najviše na zaslonima mobitela, računala i televizora i rijetko ih puštamo. No, možda postoji određena začkoljica u činjenici da ne znaju svi zapravo prenijeti fotografije na računalo s mobilnog telefona ili fotoaparata i stoga ne pribjegavaju njihovom ispisu. Pritom nije ništa komplicirano niti dugotrajno, u što ćemo Vas uvjeriti u narednim redovima.

Cijeli članak »
6 minuta čitanja

Kako jednostavno izraditi vlastite božićne čestitke kod kuće: Savjeti za printere, programe, papire i slike

29. 11. 2023

Gotovo je nevjerojatno, ali godina za godinom prolazi i ovogodišnji Božić je pred vratima, a to znači samo jedno - pripreme za njega se polako ali sigurno počinju zahuktavati. Iako Vam nećemo moći pomoći oko pečenja kolačića, kupnje darova, ukrašavanja doma ili kuhanja, barem ćemo Vam pomoći da napravite vlastitu besplatnu razglednicu koju možete poslati svojim najdražima kao božićnu čestitku. Takva božićna čestitka s fotografije sigurno će ih razveseliti, što je za Božić najvažnije.

Cijeli članak »
Sljedeći članci

Kupci nas hvale

93% kupaca nas preporučuje prema upitnicima o zadovoljstvu u posljednjih 90 dana.