O nama

Vaš partner za tisak i uredski rad

panacek_bezi-edit-smile.png

Osnovani smo 2014. godine u Češkoj, već poslujemo u 7 zemalja i na prvom smo mjestu na srednjoeuropskom tržištu. Kupci nam vjeruju - i znaju zašto:

ico5.svg

Brzi smo

98% pošiljki isporučujemo na dan narudžbe. Narudžbu ćete primiti u roku od 48 sati.

ico6.svg

Jamčimo kvalitetu

Vjerujemo u kvalitet naše marke TonerPartner PREMIUM. Zbog toga pružamo doživotno jamstvo i jamstvo protiv oštećenja printera.

ico1.svg

Imamo širok izbor

Na raspolaganju imamo 10.000+ modela tonera i uložaka. Ali također nudimo još jedan asortiman koji možete koristiti u korporaciji i kućnom uredu.

ico2.svg

Tu smo za sve

Nije važna veličina vašeg doma ili poslovnog ureda. Pomažemo kućanstvima i tvrtkama s jednim pisačem.

ico3.svg

Inspiriramo - uz pomoć više od 130 članaka

Naši članci pomažu korisnicima da jeftinije tiskaju, sami popravljaju printere ili vode računa o higijeni rada.

ico4.svg

Prigovore rješavamo odmah

Ne očekujete da ćemo prijaviti žalbu umjesto vas. Sve što morate učiniti je ispuniti obrazac za reklamacije - robu nije potrebno vratiti natrag da bi se uvažila žalba.

 

Temelje e-trgovine TonerPartner postavili smo - nakon dugogodišnjeg iskustva u poslu s tonerima - 2014. godine u Ostravi. Iste godine smo osmislili vlastiti brend alternativnih punjenja, a godinu dana kasnije proširili smo se u inozemstvo.

Kroz Slovačku su naši koraci vodili do Mađarske (2018.) i Poljske (2019.). 2020. proširili smo se istodobno na dvije zemlje - Njemačku i Rumunjsku - a godinu dana kasnije dodali smo i Hrvatsko tržište. Dnevno obrađujemo više od 2500 pošiljki, a broj paketa i dalje raste.

mapa-expanzie.png

Istodobno s proširenjem proširili smo i našu ponudu. U 2019. godini izvornim i kompatibilnim ulošcima dodali smo pisače, skenere i 3D pisače.

2021. godine naš asortiman obuhvata i uredski materijal (pribor, mape, itd.), Zaštitnu opremu i antigen testove na koronu. Također posjedujemo certifikat ČSN EN ISO 9001, što je jamstvo kvalitete naših proizvoda:

isocertifikat.jpg


A kamo dalje?

Cilj nam je postati partner tvrtkama svih veličina i kućanstava, diljem Europe. 2021. planiramo:

      • proširiti se i na Austriju,
      • dodati postojećem asortimanu sve potrebno za rad ureda (npr. ostalu opremu, dopisnice ili osvježenja),
      • započeti iznajmljivanje iuslugaspisa (Print as a Service).

A udaljenija budućnost? Za 2022. planiramo proširiti e-trgovinu na Sloveniju i Italiju, a do 2025. želimo se proširiti na Francusku, zemlje Beneluksa, Tursku, Bugarsku, Španjolsku, Ukrajinu i druge europske zemlje.

 

Imate li pitanja ?

Kliknite zeleni gumb „Imate li pitanja?“ U donjem desnom kutu i pogledajte popis često postavljanih pitanja ili nas kontaktirajte na info@tonerpartner.hr