Ulošci i sve za Vaš ured

Osnovani smo 2014. godine u Češkoj, već smo aktivni u 9 zemalja i broj smo jedan na srednjoeuropskom tržištu. Kupci nam vjeruju - i znaju zašto.

I dalje rastemo

Temelje e-trgovine TonerPartner postavili smo - nakon dugogodišnjeg iskustva u poslovanju s tonerima - 2014. godine u Ostravi. Iste godine osmislili smo vlastiti brend zamjenskih uložaka, a godinu dana kasnije proširili smo se u inozemstvo.

Preko Slovačke naši su koraci vodili do Mađarske (2018.) i Poljske (2019.). U 2020. proširili smo se u dvije zemlje istovremeno - u Njemačku i Rumunjsku - a godinu dana kasnije dodali smo hrvatsko i austrijsko tržište. Početkom 2023. proširili smo se za još jednu zemlju, odnosno Sloveniju. Dnevno obradimo više od 4 700 paketa, a broj paketa i dalje raste.

 

map.png

 

Paralelno sa širenjem proširili smo i ponudu. U 2019. dodali smo printere, skenere i 3D printere sa originalnim i zamjenskim ulošcima. U 2020. prošli smo kroz djelomični rebrand i predstavili našu maskotu.

Kvaliteta proizvoda i usluga je ključna za nas

U 2021. godini naš proizvodni program je između ostalog uključivao uredski materijal (dopisnice, kartoteke i sl.), zaštitnu opremu i antigenske testove. Posjedujemo i certifikat ČSN EN ISO 9001 koji je jamstvo kvalitete naših proizvoda:

shop-roku-2019-cz.svg

Promijenili smo boje ali je kvaliteta ostala

U prvoj polovici 2023. godine intenzivno smo radili na opsežnom rebrandingu koji se sastojao od modernizacije web stranice, logotipa, maskote i pakiranja. Također smo značajno proširili našu ponudu s mnoštvom novih kategorija, zahvaljujući kojima je TonerPartner djelomično transformirao iz specijalizirane trgovine s printerima i priborom u mjesto gdje uz ove konstante možete pronaći i proizvode za dom, vrtu ili čak radionicu.

 

new-logo.png

 

Kamo dalje?

Naš cilj je postati partner kompanijama svih veličina i kućanstava diljem Europe, ne samo u području printera i njihovih dodataka, već i u cijelom nizu drugih sektora, predvođenih asortimanom za dom, vrt, radionicu i ostalo. Od 2023. godine planiramo:

  • ojačati poziciju na austrijskom i slovenskom tržištu,
  • dodati postojećem asortimanu nove proizvode potrebne za rad ureda ili kućanstva (npr. drugu tehniku, papirnati materijal, osvježenje i sl.),
  • povećati našu ponudu na više od 100 000 proizvoda uključujući uloške, pri čemu će velika većina ovog povećanja biti novi asortiman, a ne ulošci za printere,
  • smanjiti naš ekološki otisak,
  • početi iznajmljivati ​​usluge tiska (Print as a Service).

A dalja budućnost? Do 2025. naknadno se želimo proširiti na Italiju, Francusku, zemlje Beneluksa, Tursku, Bugarsku, Španjolsku, Ukrajinu i druge europske zemlje.

Imate li pitanje?

Kliknite na zeleni gumb "Imate li pitanje?" u donjem desnom kutu i pogledajte popis često postavljanih pitanja ili nas kontaktirajte na info@tonerpartner.hr.

rocket.svg  Brzi smo

98 % pošiljaka šaljemo na dan narudžbe.

guarantee.svg  Jamčimo kvalitetu

Vjerujemo u uloške naše marke TonerPartner PREMIUM. Zato nudimo doživotno jamstvo i jamstvo protiv oštećenja printera.

cart.svg  Imamo širok izbor

Imamo otprilike 10 000 modela tonera i uložaka na zalihi za Vas. Ali nudimo i drugu ponudu koju možete koristiti u svojoj tvrtki ili kućnom uredu, kod kuće, u vrtu, na odmoru ili jednostavno bilo gdje prikladno. Nedavno smo odlučili dramatično proširiti našu ponudu, zahvaljujući čemu sada možete pronaći više od 58 000 proizvoda uključujući uloške za printere. Da, dobro ste pročitali. Nedavno smo za Vas proširili ponudu za više od 48 000 artikala za koje mislimo da bi Vam mogli biti korisni!

smile.svg  Tu smo za svih

Veličina Vašeg doma ili poslovnog ureda nije bitna. Pomažemo kućanstvima i tvrtkama i sa samo jednim printerom. Zahvaljujući našoj ponudi koja se stalno širi, možete birati između približno 10 000 proizvoda namijenjenih ne samo tiskanju u tvrtkama ili kućanstvima. Tu su i proizvodi za vrt, kućanstvo, slobodno vrijeme i slično. Ukratko, apsolutno svatko će pronaći nešto za sebe! Ne ustručavajte se kontaktirati nas.

pen.svg  Inspiriramo - uz pomoć 190+ članaka

Naši članci pomažu korisnicima da ispisuju jeftinije, sami poprave printer ili brinu o higijeni na radu. U njima će čitatelji pronaći i razne praktične savjete za ured ili dom.

form.svg  Reklamacije rješavamo odmah

Kod nas ne čekate dugo na obradu reklamacije. Sve što trebate učiniti je ispuniti online obrazac - TonerPartner PREMIUM uloške ne morate poslati natrag da bi zahtjev bio prihvaćen. Međutim, to se ne odnosi na originalne uloške i ostali asortiman.