Članci

Stariji bračni par peče hranu na roštilju 8 minuta čitanja

Kako odabrati roštilj i otkriti umijeće roštiljanja

30. 6. 2023

Roštiljanje je mnogima omiljena aktivnost tijekom toplih ljetnih dana. Odlučite li se za vlastiti roštilj, možete uživati u ukusnim jelima pripremljenim direktno na vatri. Postoji nekoliko vrsta roštilja koji se razlikuju po korištenom gorivu i konstrukciji. U ovom članku ćemo Vas upoznati s različitim vrstama roštilja i savjetovati Vas kako odabrati onaj koji najviše odgovara Vašim potrebama.

Cijeli članak »
Košarica koja sadrži Samsung printer i dva paketa originalnih HP tonera koji su kompatibilni s printerom. 3 minute čitanja

Zašto sada za Samsung printere kupujemo HP tonere

28. 6. 2023

Dok se danas svijet printera vrti oko svega nekoliko proizvođača, u prošlosti se u njemu pokušavao etablirati popriličan broj proizvođača. Jedan od njih bio je i južnokorejski Samsung, koji je danas poznat prvenstveno po svojim telefonima, televizorima, ali i kućanskim uređajima. Ipak, do 2016. još uvijek je bio peti najveći prodavač printera na globalnom tržištu, a posebno je dobro prošao u Aziji. Ni ovaj položaj mu, međutim, nije bio dovoljan, što je dovelo do do sada najveće akvizicije u svijetu printera.

Cijeli članak »
Ugašen televizor koji visi na zidu dnevne sobe. 6 minuta čitanja

Najbolji televizori 2023. i kako odabrati onaj pravi za Vas

29. 5. 2023

Prošla su vremena kada se pri odabiru televizora čovjek morao odlučivati između jedinica modela koje su se međusobno razlikovale samo po dijagonali ili debljini. Danas ćete na tržištu pronaći veliki izbor raznih modela koji se međusobno razlikuju po možda još većem broju različitih tehnoloških naprava, ali naravno i po dizajnu, veličini i cijeni. Kako odabrati televizor koji je baš najbolji za Vas? Upravo na ovo pitanje pokušat ćemo odgovoriti u narednim redovima.

Cijeli članak »
2 minute čitanja
TV na zidu u dnevnoj sobi. 6 minuta čitanja

Kako odabrati televizor: Najbolji televizor prema veličini i rezoluciji

22. 5. 2023

U današnje vrijeme većina nas ne može zamisliti svakodnevni život bez TV-a. Stoga je jasno da se pri kupnji novog uvijek radi o tome da odabrani model bude najbolji televizor prema preferencijama korisnika. Ako Vas najviše zanima veličina i rezolucija televizora, u narednim redovima dat ćemo Vam nekoliko savjeta kako se snaći u trenutnoj ponudi i o čemu voditi računa, ali i o specifičnim televizorima koje trenutno možemo opisati kao najbolje u razumnom cjenovnom rangu.

Cijeli članak »
TV visi na zidu u dnevnoj sobi. 7 minuta čitanja

Kako odabrati TV: Savjeti za televizore s najboljim omjerom cijene i performansi

15. 5. 2023

Televizori više nisu samo slika. Najbolji televizori odlikuju se i čitavim nizom drugih parametara, što ih čini složenim modelima koji mogu zadovoljiti korisnike u pogledu kvalitete zvuka, pametnih funkcija ili čak i strastvenih igrača. Istina je da proizvođači vole puno platiti za kvalitetu, ali na tržištu još uvijek postoji mnogo televizora s izvrsnim omjerom cijene i performansi, koji mogu ponuditi puno pozitivnih strana i samo minimalne negativne strane za prijateljsku cijenu . Stoga, ako se radi o kupnji najboljeg televizora po širini opreme u kombinaciji s povoljnom cijenom, pokušat ćemo Vas savjetovati o odabiru u narednim redovima. U njima ćemo Vas upoznati kako s osnovnim parametrima za odabir televizora, osim rezolucije i dijagonale, tako i s televizorima koji sada imaju relativnog smisla.

Cijeli članak »