Toshiba 6B000000850 - bubanj

(ilustracija)

- 10%
Toshiba 6B000000850 - bubanj

Br. narudžbe

1VTSOD478PRBG

OEM

6B000000850

Proizvođač
Toshiba
Jamstvo
24 mjeseca
Bodovi vjernosti
57

Ocjena

12345
za 21 dan, ili više

632,14 kn

571,44 kn

457,15 kn bez PDV-a

Registrirani kupci imaju BESPLATNU dostavu na narudžbu čiji je iznos veći od 350 Kn

BESPLATNA dostava

za registrirane kupce već od 350 Kn

Dostava u roku od 48 sati

Zaista smo brzi

Imate vremena s nama

Robu možete vratiti u roku od 30 dana

Nagradit ćemo vas

Dobit ćete bodove lojalnosti za svaku kupnju

Parametri

  • Proizvođač: Toshiba
  • Jamstvo: 24 mjeseca
  • Bodovi vjernosti: 57

Opis i parametri

Originalni bubanj 6B000000850 zamijenit će jednu od najvažnijih komponenti u vašem laserskom pisaču. Bubanj, ili optički valjak, odgovoran je za prijenos i učvršćivanje tonera na papir - odnosno za sam ispis.

Budući da kod laserskih pisača koji raspolažu zasebnim bubnjem ne dolazi do pravilne promjene bubnja zajedno s tonerom, optički se valjak postupno troši. Pravo vrijeme za promjenu bubnja je onda kada počnete primjećivati nedostatke u ispisu.

Zasebni bubanj 6B000000850 s kapacitetom od stranica dizajniran je kako bi na više načina produžio životni vijek spremnika s tonerom. Cjenovno povoljniji potrošni materijal nadoknađuje više cijene zasebnog bubnja – spremnici s tonerom u pisačima u kojima se koristi zaseban bubanj (optički valjak nije dio tonera) jeftiniji su od onih s optičkim valjkom.

Originalni bubanj 6B000000850 proizveden je i testiran pod strogim nadzorom proizvođača vašeg pisača. Toshiba tako svojim imenom jamči da će sve funkcionirati kako treba. Općenito, tisak s originalnim dijelovima pouzdaniji je i vjerniji u odnosu na korištenje alternativa u obliku zamjenskih dijelova.

Originalni bubnjevi stvaraju manje problema što se tiče kompatibilnosti i njihova upotreba ne uzrokuje nepotrebne komplikacije s mogućim podnošenjem reklamacije na pisač tijekom jamstvenog razdoblja. Međutim, njihov je nedostatak visoka nabavna cijena. Stoga su povoljnije alternative zamjenski bubnjevi koji su često jeftiniji.

Toshiba Corporation je japanski multinacionalni div koji datira iz 1875. godine. Trenutno se fokusira na izradu i proizvodnju na raznim područjima, uključujući infrastrukturu, prodaju robe široke potrošnje i, naravno, elektroniku. Na području slikovnih tehnologija i rada s dokumentima, Toshiba trenutno nudi mogućnosti od kopirnih strojeva, preko goleme višenamjenske uredske opreme pa do cjelovitih rješenja za tvrtke.

Kupnjom bubnja 6B000000850 dobit ćete 57 bodova za vjernost koje možete iskoristiti kao popust prilikom sljedeće kupnje na našoj e-trgovini TonerPartner.

Jeste li znali da registrirani kupci na našoj stranici imaju BESPLATNU dostavu na narudžbu čiji je iznos veći od 350 Kn? Neregistrirani kupci imaju mogućnost BESPLATNE dostave na narudžbu u iznosu većem od 450 Kn. Registrirajte se i iskoristite druge pogodnosti koje vam nudi TonerPartner!

1 2 3 4 5

Budite prvi koji će ocijeniti ovaj proizvod!

Recenzije trgovine TonerPartner.sk

Ovjereni kupac (17. 5. 2022) 12345

Lijepo uredena stranica.

Ovjereni kupac (5. 5. 2022) 12345

Izvrsna usluga i povoljne cijene.

Ovjereni kupac (5. 5. 2022) 12345

Prezadovoljan sam

Ovjereni kupac (4. 5. 2022) 12345

Sve najbolje

Ovjereni kupac (29. 4. 2022) 12345

Odlično, brzo i učinkovito

Ovjereni kupac (26. 4. 2022) 12345

U redu je sve

Ovjereni kupac (24. 4. 2022) 12345

Brza i kvalitetna usluga i sigurna putem internet bankarstva sa brzom dostavom garantira vaŠe zadovoljstvo poslovanjem ove firme...

Ovjereni kupac (24. 4. 2022) 12345

Top

Ovjereni kupac (24. 4. 2022) 12345

Mišljkenje ću napisati kad dobijem proizvode koje sam naručio.

Ovjereni kupac (24. 4. 2022) 12345

Jednostavna kupovina, povoljne cijene i brza dostava

Savjetovalište

Često postavljena pitanja

Što ako mi punjenje neće odgovarati u pisač?

Punjenje nam možete vratiti u roku od 14 dana i mi ćemo vam vratiti novac za robu. Ako slučajno imamo pogrešku na web-stranici i uz punjenje smo naveli neispravan pisač, naravno da ćemo vam takvo punjenje zamijeniti i nakon 14 dana. Ponekad se dogodi da kupci zaborave ukloniti zaštitne elemente na punjenjima – ako vam punjenje ne odgovara u pisač, provjerite jeste li uklonili zaštitne narančaste, žute ili ostale plastične elemente u boji koji služe za zaštitu od oštećenja. Na punjenju se mogu pojaviti zaštitni elementi od papira i tzv. seal koji štiti od curenja tonera.

Kako ću prepoznati originalna i kompatibilna punjenja?

Originalna punjenja prodajemo pod njihovim vlastitim markama (HP, Canon, Epson, Brother i ostali). Toneri Xerox originalna su punjenja prikladna i za pisače ostalih marki (HP, Canon, ...), njihova je prednost niža cijena (-25 % do -35 %), kao i kupon za gorivo na benzinskim postajama OMV koji ćete dobiti uz odabrana punjenja. Pod našom markom TonerPartner PREMIUM prodajemo certificirana kompatibilna punjenja s kojima ćete uštedjeti do 80 % cijene! Na ova punjenja pružamo doživotno jamstvo i jamstvo protiv oštećenja pisača. Najjeftinija su varijanta ECONOMY punjenja na koja ne pružamo doživotno jamstvo ni jamstvo protiv oštećenja pisača.

Koja je razlika između TonerPartner PREMIUM, Economy i Xerox?

Punjenja TonerPartner PREMIUM punjenja su naše vlastite proizvodnje i zadovoljavaju sve potrebne certifikate. Za njihovu kvalitetu u potpunosti jamčimo i stoga vam na njih nudimo doživotno jamstvo i jamstvo protiv oštećenja pisača. Xerox toneri su originalna punjenja pogodna za pisače drugih marki (HP, Canon, ...) njihova prednost je niža cijena (-25% do -35%), osiguranje od odgovornosti, a također i bon za punjenje gorivom na OMV benzinskim stanicama, koje dobivate za odabrana punjenja. Punjenja s oznakom ECONOMY najjeftinija su varijanta koju preporučujemo koristiti samo za ispis tekstova, ne i prezentacijskih materijala. Na ova punjenja ne pružamo doživotno jamstvo ni jamstvo protiv oštećenja pisača.

U čemu je razlika kada je naziv proizvoda jednak?

Neka originalna punjenja prodajemo u više varijanti koje se razlikuju samo u ambalaži. Na primjer, punjenje HP 650 prodajemo u klasičnoj papirnatoj ambalaži, kao i u plastičnoj ambalaži koja se označava kao „blister”. Samo je punjenje potpuno jednako.

Je li moguće robu podignuti osobno?

Nažalost, nemamo fizičke trgovine. Vašu narudžbu dostavit će vam dostavljač GLS u vaše ruke ili do GLS Parcel Shopa (mjesto za preuzimanje GLS). Usto, ako se registrirate i kupite iznad 350 Kn od nas imate BESPLATNU dostavu!

Mogu li dostavljaču platiti karticom?

Dostavljači dostavne službe GLS opremljeni su terminalima za plaćanje karticom. U rijetkim slučajevima može doći do gubitka signala ili drugog tehničkog problema zbog kojega nije moguće provesti plaćanje karticom. Do takvih gubitaka dolazi vrlo rijetko i dostavljači ih nadziru.

Kojom će mi dostavnom službom narudžba biti isporučena?

Prilikom narudžbe možete odabrati među sljedećim mogućnostima: dostava dostavnom službom GLS sve do vaših ruku ili dostava do GLS Parcel Shopa (automat za preuzimanje).

Mogu li svoju narudžbu izdiktirati na telefon?

Zbog uredbe OUZP (GDPR) i pravne zaštite potrošača i prodavatelja ne možemo primati telefonske narudžbe. Rado ćemo vas savjetovati putem telefona, ali narudžbu morate poslati vi putem našeg e-shopa.

Do kada moram poslati narudžbu kako bi bila dostavljena u roku od 48 sati?

Vrijeme isporuke razlikuje se ovisno o aktualnom stanju i uvjetima dostavne službe. Punjenja TonerPartner PREMIUM u 95 % slučajeva isporučujemo u roku od 48 sati ako ih naručite do 12:00. Originalna punjenja u roku od 3 radna dana. Vrijeme isporuke pronaći ćete u pojedinostima o proizvodu ili u košarici uz vašu narudžbu.

Moram li se registrirati prilikom kupnje?

Za dovršetak narudžbe ne morate se registrirati. Registrirani kupci imaju prednosti, kao npr. bodove za vjernost (popust na sljedeću narudžbu), BESPLATNU dostavu iznad 350 Kn i ostale prednosti.

Gdje se nalazi paket s mojom narudžbom?

Dostavna služba poslat će vam e-poštom ili SMS-om broj za praćenje paketa i poveznicu za njegovo praćenje.

Što su bodovi vjernosti?

Bodove vjernosti dobivaju registrirani kupci za svaki proizvod u narudžbi i mogu ih koristiti kao popust za sljedeću narudžbu. Za svaki 1 bod dobivaju popust 1 Kn.

Koji je tijek reklamacije i koliko dugo traje njezino rješavanje?

Većinu reklamacija rješavamo u roku od 7 do 14 radnih dana. No u nekim slučajevima može potrajati do 30 dana, što je ujedno zakonski rok za rješavanje reklamacija. Rješavanje reklamacije ubrzat ćete ispravnim ispunjavanjem online obrasca za reklamaciju koji ćete pronaći na stranici.: https://www.tonerpartner.hr/kupnja-kod-nas/uvjeti-reklamacije/

Što znači plaćanje karticom online?

Narudžbu možete platiti svojom bankovnom karticom koju koristite, primjerice, za podizanje gotovine na bankomatu. Prilikom plaćanja karticom online plaćate unaprijed (slično kao prilikom plaćanja na bankovni račun). Riječ je o 100 % sigurnom plaćanju prilikom kojega je potrebno unijeti 16-znamenkasti brojčani kod i rok valjanosti kartice s prednje strane te 3-znamenkasti (CCV) kod sa stražnje strane kartice. Nemojte zaboraviti u svojoj banci ili internetskom bankingu provjeriti imate li odobrena plaćanja karticom na internetu.

Kako ću saznati da je moj paket dostavljen?

Dostavna služba kontaktirat će vas putem e-pošte, SMS-a ili telefona. Na e-poštu i SMS doći će vam broj za praćenje paketa i poveznica za njegovo praćenje.

Kada ću dobiti bodove za vjernost i kako ih mogu iskoristiti?

Bodovi za vjernost automatski će vam se pribrojiti 21 dan nakon dostave narudžbe. Zatim si od njih nakon prijave u svoj račun možete sastaviti kod za popust koji ćete iskoristiti u narudžbi. Za korištenje koda za popust u narudžbi odaberite „Imam kod za popust i želim ga iskoristiti”.

Niste pronašli odgovor?
Javite nam se

Ako imate pitanja o ovom proizvodu i niste pronašli potrebne informacije, javite nam se. Dat ćemo vam savjet.

- 10%
Toshiba DK-18 - bubanj, black (crna)
Crna Toshiba 20000 stranica Na zalihi: 1 kom, prekosutra kod vas

268,41 kn

242,68 kn
194,14 kn bez PDV-a
- 10%
Toshiba T-170 - toner, black (crni)
Crna Toshiba 6000 stranica za 21 dan, ili više

797,70 kn

721,10 kn
576,88 kn bez PDV-a
- 10%
Toshiba TK-18 - toner, black (crni)
Crna Toshiba 7200 stranica za 21 dan, ili više

652,10 kn

589,49 kn
471,59 kn bez PDV-a
- 10%
Toshiba T-6570 - toner, black (crni)
Crna Toshiba za 21 dan, ili više

1 125,26 kn

1 017,23 kn
813,78 kn bez PDV-a
- 10%
Toshiba T-2500 - toner, black (crni)
Crna Toshiba za 21 dan, ili više

177,25 kn

160,18 kn
128,14 kn bez PDV-a
- 10%

Slika nije dostupna.

Crna Toshiba za 21 dan, ili više

535,41 kn

484,08 kn
387,26 kn bez PDV-a
- 10%
Toshiba T-4030 - toner, black (crni)
Crna Toshiba 12000 stranica za 21 dan, ili više

887,55 kn

802,33 kn
641,86 kn bez PDV-a
- 10%
Toshiba T-4520 - toner, black (crni)
Crna Toshiba 21000 stranica Na zalihi: 5 kom, prekosutra kod vas

247,88 kn

223,99 kn
179,19 kn bez PDV-a
- 10%
Toshiba T-3520 - toner, black (crni)
Crna Toshiba 21000 stranica za 21 dan, ili više

230,65 kn

208,53 kn
166,82 kn bez PDV-a
- 10%
Toshiba T-2840 - toner, black (crni)
Crna Toshiba 23000 stranica Na zalihi: 1 kom, prekosutra kod vas

428,33 kn

387,24 kn
309,79 kn bez PDV-a
- 10%
Toshiba T-2025 - toner, black (crni)
Crna Toshiba 3000 stranica za 21 dan, ili više

762,85 kn

689,63 kn
551,70 kn bez PDV-a
- 10%

Slika nije dostupna.

Crna Toshiba 73900 stranica za 21 dan, ili više

618,20 kn

558,80 kn
447,04 kn bez PDV-a
- 10%

Slika nije dostupna.

Crna Toshiba 73900 stranica Na zalihi: 2 kom, prekosutra kod vas

636,00 kn

574,89 kn
459,91 kn bez PDV-a
- 10%

Slika nije dostupna.

Crna Toshiba za 21 dan, ili više

1 057,35 kn

955,84 kn
764,67 kn bez PDV-a
- 10%
Toshiba T-3580E - toner, black (crni)
Crna Toshiba za 21 dan, ili više

475,99 kn

430,33 kn
344,26 kn bez PDV-a
- 10%
Toshiba T-2060E - toner, black (crni)
Crna Toshiba Na zalihi: 6 kom, prekosutra kod vas

126,58 kn

114,43 kn
91,54 kn bez PDV-a
- 20%
Toshiba T-2340E - toner, black (crni)
Crna Toshiba za 21 dan, ili više

412,04 kn

330,96 kn
264,77 kn bez PDV-a
- 10%
Toshiba T-2500E - toner, black (crni)
Crna Toshiba Na zalihi: 5 kom, prekosutra kod vas

342,34 kn

309,54 kn
247,63 kn bez PDV-a
- 10%
Toshiba T-3560E - toner, black (crni)
Crna Toshiba Na zalihi: 2 kom, prekosutra kod vas

167,08 kn

151,00 kn
120,80 kn bez PDV-a
- 9%
Toshiba T-FC35K - toner, black (crni)
Crna Toshiba Na zalihi: 2 kom, prekosutra kod vas

517,51 kn

471,38 kn
377,10 kn bez PDV-a
Trebate li pomoć? Tu smo za vas.
Josip Savjetnik za odabir
Imam pitanje
Proširenje asortimana