Toshiba 6B000000850 - bubanj

(ilustracija)

- 14%
Toshiba 6B000000850 - bubanj

Br. narudžbe

1VTSOD478PRBG

OEM

6B000000850

Proizvođač
Toshiba
Jamstvo
24 mjeseca
Bodovi vjernosti
3

Ocjena

12345
za 21 dan, ili više

89,40 € (673,58 kn)

77,15 € (581,29 kn)

61,72 € (465,03 kn) bez PDV-a

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 76,53 €

Dostava već od 35 kn

do prodajnog mjesta

Dostava u roku od 48 sati

Zaista smo brzi

Imate vremena s nama

Robu možete vratiti u roku od 30 dana

Nagradit ćemo vas

Dobit ćete bodove lojalnosti za svaku kupnju

Parametri

  • Proizvođač: Toshiba
  • Jamstvo: 24 mjeseca
  • Bodovi vjernosti: 3

Opis i parametri

Originalni bubanj 6B000000850 zamijenit će jednu od najvažnijih komponenti u vašem laserskom pisaču. Bubanj, ili optički valjak, odgovoran je za prijenos i učvršćivanje tonera na papir - odnosno za sam ispis.

Budući da kod laserskih pisača koji raspolažu zasebnim bubnjem ne dolazi do pravilne promjene bubnja zajedno s tonerom, optički se valjak postupno troši. Pravo vrijeme za promjenu bubnja je onda kada počnete primjećivati nedostatke u ispisu.

Zasebni bubanj 6B000000850 s kapacitetom od stranica dizajniran je kako bi na više načina produžio životni vijek spremnika s tonerom. Cjenovno povoljniji potrošni materijal nadoknađuje više cijene zasebnog bubnja – spremnici s tonerom u pisačima u kojima se koristi zaseban bubanj (optički valjak nije dio tonera) jeftiniji su od onih s optičkim valjkom.

Originalni bubanj 6B000000850 proizveden je i testiran pod strogim nadzorom proizvođača vašeg pisača. Toshiba tako svojim imenom jamči da će sve funkcionirati kako treba. Općenito, tisak s originalnim dijelovima pouzdaniji je i vjerniji u odnosu na korištenje alternativa u obliku zamjenskih dijelova.

Originalni bubnjevi stvaraju manje problema što se tiče kompatibilnosti i njihova upotreba ne uzrokuje nepotrebne komplikacije s mogućim podnošenjem reklamacije na pisač tijekom jamstvenog razdoblja. Međutim, njihov je nedostatak visoka nabavna cijena. Stoga su povoljnije alternative zamjenski bubnjevi koji su često jeftiniji.

Toshiba Corporation je japanski multinacionalni div koji datira iz 1875. godine. Trenutno se fokusira na izradu i proizvodnju na raznim područjima, uključujući infrastrukturu, prodaju robe široke potrošnje i, naravno, elektroniku. Na području slikovnih tehnologija i rada s dokumentima, Toshiba trenutno nudi mogućnosti od kopirnih strojeva, preko goleme višenamjenske uredske opreme pa do cjelovitih rješenja za tvrtke.

Kupnjom bubnja 6B000000850 dobit ćete 3 bodova za vjernost koje možete iskoristiti kao popust prilikom sljedeće kupnje na našoj e-trgovini TonerPartner.

Recenzije trgovine TonerPartner.sk

Ovjereni kupac (29. 5. 2023) 12345

Jednostavno pregledno

Ovjereni kupac (27. 5. 2023) 12345

....

Ovjereni kupac (26. 5. 2023) 12345

Kvaliteta internet kupovine i brzina dostave artikala je za svaku pohvalu.

Ovjereni kupac (25. 5. 2023) 12345

Zadovoljan sam

Ovjereni kupac (25. 5. 2023) 12345

Jednostavno i brzo. Odlično

Ovjereni kupac (18. 5. 2023) 12345

Super

Ovjereni kupac (17. 5. 2023) 12345

Brzo i jednostavno

Ovjereni kupac (8. 5. 2023) 12345

Zadovoljan sam i nastavite tako.

Ovjereni kupac (5. 5. 2023) 12345

Jednostavno i brzo, cijene prihvatljive.

Ovjereni kupac (5. 5. 2023) 12345

Zadovoljan kupovinom i dostavom.

Savjetovalište

Često postavljena pitanja

Što ako mi punjenje neće odgovarati u pisač?

Punjenje nam možete vratiti u roku od 30 dana i mi ćemo vam vratiti novac za robu. Ako slučajno imamo pogrešku na web-stranici i uz punjenje smo naveli neispravan pisač, naravno da ćemo vam takvo punjenje zamijeniti i nakon 30 dana. Ponekad se dogodi da kupci zaborave ukloniti zaštitne elemente na punjenjima – ako vam punjenje ne odgovara u pisač, provjerite jeste li uklonili zaštitne narančaste, žute ili ostale plastične elemente u boji koji služe za zaštitu od oštećenja. Na punjenju se mogu pojaviti zaštitni elementi od papira i tzv. seal koji štiti od curenja tonera.

Kako ću prepoznati originalna i kompatibilna punjenja?

Originalna punjenja prodajemo pod njihovim vlastitim markama (HP, Canon, Epson, Brother i ostali). Toneri Xerox originalna su punjenja prikladna i za pisače ostalih marki (HP, Canon, ...), njihova je prednost niža cijena (-25 % do -35 %), kao i kupon za gorivo na benzinskim postajama OMV koji ćete dobiti uz odabrana punjenja. Pod našom markom TonerPartner PREMIUM prodajemo certificirana kompatibilna punjenja s kojima ćete uštedjeti do 80 % cijene! Na ova punjenja pružamo doživotno jamstvo i jamstvo protiv oštećenja pisača. Najjeftinija su varijanta ECONOMY punjenja na koja ne pružamo doživotno jamstvo ni jamstvo protiv oštećenja pisača.

Koja je razlika između TonerPartner PREMIUM, Economy i Xerox?

Punjenja TonerPartner PREMIUM punjenja su naše vlastite proizvodnje i zadovoljavaju sve potrebne certifikate. Za njihovu kvalitetu u potpunosti jamčimo i stoga vam na njih nudimo doživotno jamstvo i jamstvo protiv oštećenja pisača. Xerox toneri su originalna punjenja pogodna za pisače drugih marki (HP, Canon, ...) njihova prednost je niža cijena (-25% do -35%), osiguranje od odgovornosti, a također i bon za punjenje gorivom na OMV benzinskim stanicama, koje dobivate za odabrana punjenja. Punjenja s oznakom ECONOMY najjeftinija su varijanta koju preporučujemo koristiti samo za ispis tekstova, ne i prezentacijskih materijala. Na ova punjenja ne pružamo doživotno jamstvo ni jamstvo protiv oštećenja pisača.

Je li moguće robu podignuti osobno?

Nažalost, nemamo fizičke trgovine. Vašu narudžbu dostavit će vam dostavljač GLS u vaše ruke ili do GLS Parcel Shopa (mjesto za preuzimanje GLS). 

Mogu li dostavljaču platiti karticom?

Dostavljači dostavne službe GLS opremljeni su terminalima za plaćanje karticom. U rijetkim slučajevima može doći do gubitka signala ili drugog tehničkog problema zbog kojega nije moguće provesti plaćanje karticom. Do takvih gubitaka dolazi vrlo rijetko i dostavljači ih nadziru.

Kojom će mi dostavnom službom narudžba biti isporučena?

Prilikom narudžbe možete odabrati među sljedećim mogućnostima: dostava dostavnom službom GLS sve do vaših ruku ili dostava do GLS Parcel Shopa (automat za preuzimanje).

U čemu je razlika kada je naziv proizvoda jednak?

Neka originalna punjenja prodajemo u više varijanti koje se razlikuju samo u ambalaži. Na primjer, punjenje HP 650 prodajemo u klasičnoj papirnatoj ambalaži, kao i u plastičnoj ambalaži koja se označava kao „blister”. Samo je punjenje potpuno jednako.

Gdje se nalazi paket s mojom narudžbom?

Dostavna služba poslat će vam e-poštom ili SMS-om broj za praćenje paketa i poveznicu za njegovo praćenje.

Do kada moram poslati narudžbu kako bi bila dostavljena u roku od 48 sati?

Vrijeme isporuke razlikuje se ovisno o aktualnom stanju i uvjetima dostavne službe. Punjenja TonerPartner PREMIUM u 95 % slučajeva isporučujemo u roku od 48 sati ako ih naručite do 12:00. Originalna punjenja u roku od 3 radna dana. Vrijeme isporuke pronaći ćete u pojedinostima o proizvodu ili u košarici uz vašu narudžbu.

Moram li se registrirati prilikom kupnje?

Za dovršetak narudžbe ne morate se registrirati. 

Mogu li svoju narudžbu izdiktirati na telefon?

Zbog uredbe OUZP (GDPR) i pravne zaštite potrošača i prodavatelja ne možemo primati telefonske narudžbe. Rado ćemo vas savjetovati putem telefona, ali narudžbu morate poslati vi putem našeg e-shopa.

Kako ću saznati da je moj paket dostavljen?

Dostavna služba kontaktirat će vas putem e-pošte, SMS-a ili telefona. Na e-poštu i SMS doći će vam broj za praćenje paketa i poveznica za njegovo praćenje.

Što su bodovi vjernosti?

Bodove vjernosti dobivaju registrirani kupci za svaki proizvod u narudžbi i mogu ih koristiti kao popust za sljedeću narudžbu. Za svaki 1 bod dobivaju popust 1 Kn.

Što znači plaćanje karticom online?

Narudžbu možete platiti svojom bankovnom karticom koju koristite, primjerice, za podizanje gotovine na bankomatu. Prilikom plaćanja karticom online plaćate unaprijed (slično kao prilikom plaćanja na bankovni račun). Riječ je o 100 % sigurnom plaćanju prilikom kojega je potrebno unijeti 16-znamenkasti brojčani kod i rok valjanosti kartice s prednje strane te 3-znamenkasti (CCV) kod sa stražnje strane kartice. Nemojte zaboraviti u svojoj banci ili internetskom bankingu provjeriti imate li odobrena plaćanja karticom na internetu.

Koji je tijek reklamacije i koliko dugo traje njezino rješavanje?

Većinu reklamacija rješavamo u roku od 7 do 14 radnih dana. No u nekim slučajevima može potrajati do 30 dana, što je ujedno zakonski rok za rješavanje reklamacija. Rješavanje reklamacije ubrzat ćete ispravnim ispunjavanjem online obrasca za reklamaciju koji ćete pronaći na stranici.: https://www.tonerpartner.hr/kupnja-kod-nas/uvjeti-reklamacije/

Kada ću dobiti bodove za vjernost i kako ih mogu iskoristiti?

Bodovi za vjernost automatski će vam se pribrojiti 21 dan nakon dostave narudžbe. Zatim si od njih nakon prijave u svoj račun možete sastaviti kod za popust koji ćete iskoristiti u narudžbi. Za korištenje koda za popust u narudžbi odaberite „Imam kod za popust i želim ga iskoristiti”.

Niste pronašli odgovor?
Javite nam se

Ako imate pitanja o ovom proizvodu i niste pronašli potrebne informacije, javite nam se. Dat ćemo vam savjet.

- 14%
Toshiba DK-18 - bubanj, black (crna)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Crna20000 stranica 0,26 Cent / stranica Toshiba Provjera dostupnosti

60,90 € (458,85 kn)

52,51 € (395,64 kn)
42,01 € (316,52 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 52,14 €
- 10%
Toshiba TK-10 - toner, black (crni)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Crna3600 stranica 0,25 Cent / stranica Toshiba Na zalihi

9,96 € (75,04 kn)

9,01 € (67,89 kn)
7,21 € (54,32 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 8,85 €
- 14%
Toshiba T-170 - toner, black (crni)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Crna6000 stranica 1,51 Cent / stranica Toshiba Provjera dostupnosti

105,91 € (797,98 kn)

90,66 € (683,08 kn)
72,53 € (546,48 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 90,61 €
- 14%
Toshiba TK-18 - toner, black (crni)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Crna7200 stranica 1,04 Cent / stranica Toshiba Provjera dostupnosti

86,25 € (649,85 kn)

74,58 € (561,92 kn)
59,66 € (449,51 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 73,66 €
- 14%
Toshiba T-6570 - toner, black (crni)
Za koje printere je proizvod prikladan?
CrnaToshiba Provjera dostupnosti

155,43 € (1 171,09 kn)

133,04 € (1 002,39 kn)
106,43 € (801,90 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 132,70 €
Toshiba T-2500 - toner, black (crni)
Za koje printere je proizvod prikladan?
CrnaToshiba Provjera dostupnosti
28,98 € (218,35 kn)
23,18 € (174,65 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 28,10 €
- 14%
Toshiba OD-170 - bubanj, black (crna)
Za koje printere je proizvod prikladan?
CrnaToshiba Provjera dostupnosti

73,84 € (556,35 kn)

63,21 € (476,26 kn)
50,57 € (381,02 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 63,21 €
- 14%
Toshiba T-4030 - toner, black (crni)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Crna12000 stranica 0,86 Cent / stranica Toshiba Provjera dostupnosti

119,16 € (897,81 kn)

102,83 € (774,77 kn)
82,26 € (619,79 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 102,00 €
- 12%
Toshiba T-4520 - toner, black (crni)
Crna21000 stranica 0,07 Cent / stranica Toshiba Na zalihi

17,23 € (129,82 kn)

15,19 € (114,45 kn)
12,15 € (91,54 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 14,88 €
- 12%
Toshiba T-3520 - toner, black (crni)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Crna21000 stranica 0,10 Cent / stranica Toshiba Provjera dostupnosti

23,68 € (178,42 kn)

20,83 € (156,94 kn)
16,66 € (125,52 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 20,43 €
- 13%
Toshiba T-2840 - toner, black (crni)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Crna23000 stranica 0,22 Cent / stranica Toshiba Na zalihi

56,79 € (427,88 kn)

49,58 € (373,56 kn)
39,66 € (298,82 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 49,49 €
- 13%
Toshiba T-2025 - toner, black (crni)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Crna3000 stranica 3,01 Cent / stranica Toshiba Provjera dostupnosti

103,40 € (779,07 kn)

90,44 € (681,42 kn)
72,35 € (545,12 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 88,49 €
- 7%
Crna73900 stranica 0,11 Cent / stranica Toshiba Provjera dostupnosti

85,40 € (643,45 kn)

79,49 € (598,92 kn)
63,59 € (479,12 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 77,15 €
- 14%
Za koje printere je proizvod prikladan?
Crna73900 stranica 0,10 Cent / stranica Toshiba Provjera dostupnosti

85,53 € (644,43 kn)

73,95 € (557,18 kn)
59,16 € (445,74 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 73,04 €
- 13%
Toshiba T-2060E - toner, black (crni)
Za koje printere je proizvod prikladan?
CrnaToshiba Na zalihi

16,81 € (126,65 kn)

14,66 € (110,46 kn)
11,73 € (88,38 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 14,45 €
- 54%
Toshiba T-2500E - toner, black (crni)
Za koje printere je proizvod prikladan?
CrnaToshiba Na zalihi

46,69 € (351,79 kn)

21,51 € (162,07 kn)
17,21 € (129,67 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 21,10 €
- 14%
Za koje printere je proizvod prikladan?
CrnaToshiba Provjera dostupnosti

146,06 € (1 100,49 kn)

125,03 € (942,04 kn)
100,02 € (753,60 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 124,71 €
Toshiba T-3500E - toner, black (crni)
Za koje printere je proizvod prikladan?
CrnaToshiba Na zalihi
35,24 € (265,52 kn)
28,19 € (212,40 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 3,73 €
- 12%
Toshiba T-3560E - toner, black (crni)
Za koje printere je proizvod prikladan?
CrnaToshiba Provjera dostupnosti

26,71 € (201,25 kn)

23,48 € (176,91 kn)
18,78 € (141,50 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 22,89 €
- 10%
Toshiba T-3580E - toner, black (crni)
Za koje printere je proizvod prikladan?
CrnaToshiba Provjera dostupnosti

65,75 € (495,39 kn)

59,45 € (447,93 kn)
47,56 € (358,34 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 59,28 €
Trebate li pomoć? Tu smo za vas.
Kristina Savjetnik za odabir
Imam pitanje