HP 91 (C9462A) - glava pisača, light cyan (svijetlo azurna)

(ilustracija)

HP 91 (C9462A) - glava pisača, light cyan (svijetlo azurna)

Br. narudžbe

1IHPC9462AXTG

OEM

C9462A

Proizvođač
HP
Jamstvo
24 mjeseca
Bodovi vjernosti
13

Ocjena

12345
Na zalihi: > 10 kom, u petak kod vas

260,99 € (1 966,43 kn)

208,79 € (1 573,13 kn) bez PDV-a

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 253,15 €

Dostava već od 35 kn

do prodajnog mjesta

Dostava u roku od 48 sati

Zaista smo brzi

Imate vremena s nama

Robu možete vratiti u roku od 30 dana

Nagradit ćemo vas

Dobit ćete bodove lojalnosti za svaku kupnju

Parametri

  • Boja: Svijetlo azurna
  • Proizvođač: HP
  • Jamstvo: 24 mjeseca
  • Bodovi vjernosti: 13
Namijenjeno za pisače

Opis i parametri

Originalna glava pisača C9462A zamijenit će najvažniji dio vašeg pisača. Glava pisača odgovorna je za sam ispis u tintnim pisačima. Pomoću mikroskopskih mlaznica, s nevjerojatnom preciznošću ubrizgava minijaturne kapljice tinte na papir.

Tijekom dužih prekida rada pisača, mlaznice glave pisača se isušuju, a mehaničko trošenje zbog česte upotrebe također ima nepovoljan učinak na životni vijek. Defekti ove komponente uvijek rezultiraju lošom kvalitetom ispisa. Ako je to slučaj kod vas, možda je vrijeme da zamijenite glavu pisača. Ovo nije iznimna situacija, međutim, glava pisača potrošni je dio većine pisača.

Originalna glava pisača C9462A proizvedena je i testirana pod strogim nadzorom proizvođača vašeg pisača. HP tako svojim imenom jamči da će sve funkcionirati kako treba. Općenito, tisak s originalnim dijelovima pouzdaniji je i vjerniji u odnosu na korištenje alternativa u obliku zamjenskih dijelova. S originalnim glavama pisača imat ćete manje problema i njihova upotreba ne uzrokuje nepotrebne komplikacije s mogućim podnošenjem reklamacije na pisač tijekom jamstvenog razdoblja.

Hewlett-Packard jedan je od svjetskih lidera na području informacijske tehnologije. Osim pisača, razvija i proizvodi računalni i mrežni hardver, osobna računala i poslužitelje. Što se tiče pisača i skenera, Hewlett-Packard nudi rješenja uglavnom za domove, kućne urede te mala i srednja poduzeća.

Kupnjom glave pisača C9462A dobit ćete 13 bodova za vjernost koje možete iskoristiti kao popust prilikom sljedeće kupnje na našoj e-trgovini TonerPartner.

HP 91 (C9518A) - glava pisača, black (crna)
Za koje printere je proizvod prikladan?
CrnaHP Na zalihi
107,73 € (811,69 kn)
86,18 € (649,32 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 104,48 €
HP 91 (C9460A) - glava pisača, cyan (azurna)
Za koje printere je proizvod prikladan?
AzurnaHP Na zalihi
260,99 € (1 966,43 kn)
208,79 € (1 573,13 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 253,15 €
HP 91 (C9461A) - glava pisača, magenta (purpurna)
Za koje printere je proizvod prikladan?
PurpurnaHP Na zalihi
260,99 € (1 966,43 kn)
208,79 € (1 573,13 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 253,15 €
HP 91 (C9463A) - glava pisača, light gray (svijetlo siva)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Svijetlo sivaHP Na zalihi
260,99 € (1 966,43 kn)
208,79 € (1 573,13 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 253,15 €

Recenzije trgovine TonerPartner.sk

Ovjereni kupac (1. 2. 2023) 12345

U redu je narućivanje i unos podataka za kupnju.

Ovjereni kupac (1. 2. 2023) 12345

Jednostavno i brza kupovina.

Ovjereni kupac (31. 1. 2023) 12345

Ok su, moŽda navesti orginal kod tonera i cart. Uz tip stroja-printera

Ovjereni kupac (31. 1. 2023) 12345

Naručivanje je bilo jednostavno. Ispravan proizvod dostavljen je brzo.

Ovjereni kupac (31. 1. 2023) 12345

Jednostavno i brzo

Ovjereni kupac (28. 1. 2023) 12345

Okej

Ovjereni kupac (27. 1. 2023) 12345

Svaka čast, ponudili ste mi ono što mi baš treba.

Ovjereni kupac (27. 1. 2023) 12345

Volio bih imati ponudu kako bi mogao odmah izvrsiti uplatu.

Ovjereni kupac (26. 1. 2023) 12345

Tek sam naručio, mislim odnosno toplo se nadam da će rtoneri stići gls-om uskoro ali način da mogu platiti googlepayom (jer mi je fizička kartica ostala u uredu) je fantastična stvar.

Ovjereni kupac (25. 1. 2023) 12345

Ok

Savjetovalište

Često postavljena pitanja

Što ako mi punjenje neće odgovarati u pisač?

Punjenje nam možete vratiti u roku od 30 dana i mi ćemo vam vratiti novac za robu. Ako slučajno imamo pogrešku na web-stranici i uz punjenje smo naveli neispravan pisač, naravno da ćemo vam takvo punjenje zamijeniti i nakon 30 dana. Ponekad se dogodi da kupci zaborave ukloniti zaštitne elemente na punjenjima – ako vam punjenje ne odgovara u pisač, provjerite jeste li uklonili zaštitne narančaste, žute ili ostale plastične elemente u boji koji služe za zaštitu od oštećenja. Na punjenju se mogu pojaviti zaštitni elementi od papira i tzv. seal koji štiti od curenja tonera.

Kako ću prepoznati originalna i kompatibilna punjenja?

Originalna punjenja prodajemo pod njihovim vlastitim markama (HP, Canon, Epson, Brother i ostali). Toneri Xerox originalna su punjenja prikladna i za pisače ostalih marki (HP, Canon, ...), njihova je prednost niža cijena (-25 % do -35 %), kao i kupon za gorivo na benzinskim postajama OMV koji ćete dobiti uz odabrana punjenja. Pod našom markom TonerPartner PREMIUM prodajemo certificirana kompatibilna punjenja s kojima ćete uštedjeti do 80 % cijene! Na ova punjenja pružamo doživotno jamstvo i jamstvo protiv oštećenja pisača. Najjeftinija su varijanta ECONOMY punjenja na koja ne pružamo doživotno jamstvo ni jamstvo protiv oštećenja pisača.

Koja je razlika između TonerPartner PREMIUM, Economy i Xerox?

Punjenja TonerPartner PREMIUM punjenja su naše vlastite proizvodnje i zadovoljavaju sve potrebne certifikate. Za njihovu kvalitetu u potpunosti jamčimo i stoga vam na njih nudimo doživotno jamstvo i jamstvo protiv oštećenja pisača. Xerox toneri su originalna punjenja pogodna za pisače drugih marki (HP, Canon, ...) njihova prednost je niža cijena (-25% do -35%), osiguranje od odgovornosti, a također i bon za punjenje gorivom na OMV benzinskim stanicama, koje dobivate za odabrana punjenja. Punjenja s oznakom ECONOMY najjeftinija su varijanta koju preporučujemo koristiti samo za ispis tekstova, ne i prezentacijskih materijala. Na ova punjenja ne pružamo doživotno jamstvo ni jamstvo protiv oštećenja pisača.

Je li moguće robu podignuti osobno?

Nažalost, nemamo fizičke trgovine. Vašu narudžbu dostavit će vam dostavljač GLS u vaše ruke ili do GLS Parcel Shopa (mjesto za preuzimanje GLS). 

Mogu li dostavljaču platiti karticom?

Dostavljači dostavne službe GLS opremljeni su terminalima za plaćanje karticom. U rijetkim slučajevima može doći do gubitka signala ili drugog tehničkog problema zbog kojega nije moguće provesti plaćanje karticom. Do takvih gubitaka dolazi vrlo rijetko i dostavljači ih nadziru.

U čemu je razlika kada je naziv proizvoda jednak?

Neka originalna punjenja prodajemo u više varijanti koje se razlikuju samo u ambalaži. Na primjer, punjenje HP 650 prodajemo u klasičnoj papirnatoj ambalaži, kao i u plastičnoj ambalaži koja se označava kao „blister”. Samo je punjenje potpuno jednako.

Kojom će mi dostavnom službom narudžba biti isporučena?

Prilikom narudžbe možete odabrati među sljedećim mogućnostima: dostava dostavnom službom GLS sve do vaših ruku ili dostava do GLS Parcel Shopa (automat za preuzimanje).

Moram li se registrirati prilikom kupnje?

Za dovršetak narudžbe ne morate se registrirati. 

Mogu li svoju narudžbu izdiktirati na telefon?

Zbog uredbe OUZP (GDPR) i pravne zaštite potrošača i prodavatelja ne možemo primati telefonske narudžbe. Rado ćemo vas savjetovati putem telefona, ali narudžbu morate poslati vi putem našeg e-shopa.

Do kada moram poslati narudžbu kako bi bila dostavljena u roku od 48 sati?

Vrijeme isporuke razlikuje se ovisno o aktualnom stanju i uvjetima dostavne službe. Punjenja TonerPartner PREMIUM u 95 % slučajeva isporučujemo u roku od 48 sati ako ih naručite do 12:00. Originalna punjenja u roku od 3 radna dana. Vrijeme isporuke pronaći ćete u pojedinostima o proizvodu ili u košarici uz vašu narudžbu.

Gdje se nalazi paket s mojom narudžbom?

Dostavna služba poslat će vam e-poštom ili SMS-om broj za praćenje paketa i poveznicu za njegovo praćenje.

Što su bodovi vjernosti?

Bodove vjernosti dobivaju registrirani kupci za svaki proizvod u narudžbi i mogu ih koristiti kao popust za sljedeću narudžbu. Za svaki 1 bod dobivaju popust 1 Kn.

Kako ću saznati da je moj paket dostavljen?

Dostavna služba kontaktirat će vas putem e-pošte, SMS-a ili telefona. Na e-poštu i SMS doći će vam broj za praćenje paketa i poveznica za njegovo praćenje.

Što znači plaćanje karticom online?

Narudžbu možete platiti svojom bankovnom karticom koju koristite, primjerice, za podizanje gotovine na bankomatu. Prilikom plaćanja karticom online plaćate unaprijed (slično kao prilikom plaćanja na bankovni račun). Riječ je o 100 % sigurnom plaćanju prilikom kojega je potrebno unijeti 16-znamenkasti brojčani kod i rok valjanosti kartice s prednje strane te 3-znamenkasti (CCV) kod sa stražnje strane kartice. Nemojte zaboraviti u svojoj banci ili internetskom bankingu provjeriti imate li odobrena plaćanja karticom na internetu.

Koji je tijek reklamacije i koliko dugo traje njezino rješavanje?

Većinu reklamacija rješavamo u roku od 7 do 14 radnih dana. No u nekim slučajevima može potrajati do 30 dana, što je ujedno zakonski rok za rješavanje reklamacija. Rješavanje reklamacije ubrzat ćete ispravnim ispunjavanjem online obrasca za reklamaciju koji ćete pronaći na stranici.: https://www.tonerpartner.hr/kupnja-kod-nas/uvjeti-reklamacije/

Kada ću dobiti bodove za vjernost i kako ih mogu iskoristiti?

Bodovi za vjernost automatski će vam se pribrojiti 21 dan nakon dostave narudžbe. Zatim si od njih nakon prijave u svoj račun možete sastaviti kod za popust koji ćete iskoristiti u narudžbi. Za korištenje koda za popust u narudžbi odaberite „Imam kod za popust i želim ga iskoristiti”.

Niste pronašli odgovor?
Javite nam se

Ako imate pitanja o ovom proizvodu i niste pronašli potrebne informacije, javite nam se. Dat ćemo vam savjet.

HP 91 (C9467A) - tinta, cyan (azurna)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Azurna775ml 46,68 Cent / ml HP Na zalihi
361,79 € (2 725,91 kn)
289,43 € (2 180,71 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 345,40 €
HP 91 (C9468A) - tinta, magenta (purpurna)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Purpurna775ml 45,95 Cent / ml HP Na zalihi
356,09 € (2 682,96 kn)
284,87 € (2 146,35 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 348,19 €
HP 771 (CR252A) - tinta, magenta (purpurna)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Purpurna775ml 99,33 Cent / ml HP Na zalihi
769,83 € (5 800,28 kn)
615,86 € (4 640,20 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 746,70 €
HP 91 (C9469A) - tinta, yellow (žuta)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Žuta775ml 46,68 Cent / ml HP Na zalihi
361,79 € (2 725,91 kn)
289,43 € (2 180,71 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 345,40 €
HP 91 (C9465A) - tinta, photoblack (fotocrna)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Fotocrna775ml 45,95 Cent / ml HP Provjera dostupnosti
356,09 € (2 682,96 kn)
284,87 € (2 146,35 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 345,40 €
HP 91 (C9470A) - tinta, light cyan (svijetlo azurna)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Svijetlo azurna775ml 45,95 Cent / ml HP Provjera dostupnosti
356,09 € (2 682,96 kn)
284,87 € (2 146,35 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 345,40 €
HP 91 (C9471A) - tinta, light magenta (svijetlo purpurna)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Svijetlo purpurna775ml 46,68 Cent / ml HP Na zalihi
361,79 € (2 725,91 kn)
289,43 € (2 180,71 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 345,40 €
HP 91 (C9464A) - tinta, matt black (mat crna)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Mat crna775ml 45,95 Cent / ml HP Na zalihi
356,09 € (2 682,96 kn)
284,87 € (2 146,35 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 345,40 €
HP 771 (CR250A) - tinta, matt black (mat crna)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Mat crna775ml 50,92 Cent / ml HP Na zalihi
394,60 € (2 973,11 kn)
315,68 € (2 378,49 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 379,29 €
HP 91 (C9466A) - tinta, light gray (svijetlo siva)
Za koje printere je proizvod prikladan?
Svijetlo siva775ml 45,95 Cent / ml HP Na zalihi
356,09 € (2 682,96 kn)
284,87 € (2 146,35 kn) bez PDV-a
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 345,40 €

Namijenjeno za pisače

Trebate li pomoć? Tu smo za vas.
Kristina Savjetnik za odabir
Imam pitanje