Nije svaka vrsta hrane prikladna za stavljanje izravno na vruću rešetku tijekom pečenja na roštilju. No, ako ipak planirate peći nešto što baš ne stane izravno na rešetku, podloga za roštilj bit će izvrstan pomoćnik u te svrhe. Postavlja se na rešetku, s tim da dobro provodi toplinu i tako omogućuje pečenje direktno na sebi. Trenutno na tržištu možete pronaći prostirke izrađene od raznih materijala, od kojih je najpouzdanija i najbolja nedvojbeno teflonska podloga za roštilj. To je zato što je možete koristiti više puta, apsolutno je neškodljiva za zdravlje i štoviše, na njoj pečena hrana praktički ne zagori, kao što je to običaj kod, primjerice, aluminijskih prostirki. Prikaži više
Na zalihi: 10 kom
Imamo puno zanimljivih pogodnosti za registrirane kupce.
Želite li jednostavno ponoviti posljednju narudžbu kako ne biste morali ponovno tražiti prikladna punjenja?
Kao registrirani korisnik imate mnoge prednosti:
Još nemate profil na našoj stranici? Registrirajte se.